Monday, February 21, 2011

Wednesday, February 9, 2011

Little jar-world ** Kicsi befőttes-világ

You don't need anything except a jar, water (3 part), glycerine (1 part), glue pistol, a figurine and some decoration on the top. :)


**


Semmi más nem kell hozzá, csak egy befőttesüveg, víz és folyékony glicerin 3:1 arányban, ragasztópisztoly, választott figura, és díszítés a tetőre. :)


Tuesday, February 8, 2011

Small brown pouch ** Kis barna batyu

A pouch inspired by World of Warcraft.


**


World of Warcraft ihlette szütyő.Eredeti:
Original:Enyém:
Mine:
My first plans weren't perfect on the sides of the pouch, but at last I realised how to make it! (It's not easy to make a pattern all alone!!)

**

Az eredeti tervek nem voltak tökéletesek a szütyő oldalait tekintve, de végül rájöttem , hogyan is csináljam, hogy jó legyen! (Nem is olyan könnyű magunktól rájönni a szabásmintára!)
Friday, February 4, 2011

.the person you love is 72.8% water.

Pictures from streetanatomy.com.
Before you go to that side I'd like to tell you that there can be some pictures that can be disgusting for you like the vision ofinside body parts. But mostly there are many interesting things there, like these:


**Képek a streetanatomy.com oldalról.
Mielőtt az oldalra lépnél, szólok, hogy vannak dolgok rajta, amik undorítóak lehetnek számodra, mint pl. belső szervek látványa. De többségben érdekességekkel találkozhatsz, mint ezek:
Tuesday, February 1, 2011

Holder for season-tickets ** Bérlettartó

I really hated that all of my card-holders tore so I decided to make one with using some cloth and two thin and two thick plastic pieces (I used the thick ones to make the holder massiver). I can't use the sewing machine perfectly yet, so my mother helped me. :)


This is it:


**


Már nagyon untam, hogy folyton elszakad a bérlettartóm, így eszembe jutott, hogy akár készíthetnék is egyet egy kis anyag, két vékony és két vastag műanyag lapocska segítségével (a vastagokat "bélésnek" használtam, hogy legyen tartása a tartónak). A varrógép használata még nem megy precízen, ezért anyu segített az összevarrásban! :)

Ez született: